Onze bieren

La Chouffe (Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden)

lachouffe

La Chouffe bier heeft een zoete en licht bittere smaak.

Check in on Untappd
ABV:8%
IBU:20

Desperados (Lager - pale ale)

14772_Desperados-Tequila-Beer

Een verfrissende mix van Pilsener, tequila en citroen. Daardoor heeft Desperados een frisse licht zoetige smaak.

Check in on Untappd
ABV:5.9%

Pauwel Kwak (Belgian Strong Pale Ale)

pauwel-kwak01

Pauwel Kwak heeft een heerlijke fruitige geur die doet denken aan abrikozen, maar ook de zoetigheid van zoethout komt naar voren. Bij het proeven van dit speciale Belgische bier proeft u, net als de geur, de abrikoos. De fruitige smaak blijft hangen samen met een zoetigheid die doet denken aan karamel. Daarnaast heeft het nog een wat lichte bittere smaak die verneembaar is in de fijne afdronk.

Het mooie van dit bier is, is dat ondanks zijn hogere alcoholpercentage van 8%, het toch een zacht biertje is.

Check in on Untappd
ABV:8.4%
IBU:8

Corona Extra (Lager - North American Adjunct)

corona

Mexicaans verfrissend bier dat ijskoud en rechtstreeks uit de fles wordt gedronken. Natuurlijk mét een schijfje limoen!

Check in on Untappd
ABV:4.6%
IBU:19

Leffe Dubbel (Brown Ale - Belgian)

leffe-bruin-glas-en-fles

Leffe Dubbel-Bruin heeft een volle lichtzoete en moutige smaak van vanille, kruidnagel, toffee en karamel met een droppige achtergrond.

Leffe Dubbel-Bruin is een authentiek abdijbier.

Check in on Untappd
ABV:6.5%

Brugse zot (Blonde Ale)

brugse-zot-glasfles-new2014

Brugse Zut is een goudblond bier met een rijke smaak en fruitige afdronk. Het bier is gebrouwen van vier verschillende moutsoorten en twee aromatische hopsoorten die het bier zijn unieke smaak geven.

Check in on Untappd

Straffe Hendrik (Belgian Tripel)

straffehendrik

Straffe Hendrik Tripel heeft een krachtige moutige smaak met een licht bittere afdronk.

Straffe Hendrik is ontstaan nadat burgemeester Henri Maes en zijn dochter Veronique in 1981 om een iets sterker blond bier hebben gevraagd voor de inhuldiging van het beeld van Sint-Arnoldus, de patroonheilige van de brouwers.

Check in on Untappd
ABV:9%
IBU:35

Westmalle Tripel (Belgian Tripel)

westmalle

Westmalle Tripel wordt ook wel de ”moeder van alle tripels” genoemd. Westmalle Tripel werd voor het eerst in 1934 in de abdij van Westmalle gebrouwen naar aanleiding van de ingebruikname van de nieuwe brouwzaal. De huidige formule blijft al sinds 1956 nagenoeg onveranderd.
Het is een complex bier met veel fruitigheid, je proeft rijpe banaan en een fijne hopbitterheid. Het mondgevoel is rond en vol. Een subtiele zoete toets die wordt gedragen door fruitigheid en bitterheid. De afdronk is lang, droog en aangenaam bitter.

Check in on Untappd
ABV:9.5%
IBU:36

Palm (Pale Ale - Belgian)

palm

Palm bier heeft een zachte en zoete smaak. De unieke ambermouten bepalen de basissmaak van PALM: lichte karamelsmaken met een honingachtige malsheid.

Check in on Untappd
ABV:5.2%
IBU:18

Duvel (Belgian Strong Pale Ale)

duvel

Duvel heeft een droge, maar toch licht zoete alcoholsmaak. Dit maakt het een fijne dorstlesser met een aangenaam hopkarakter.

Check in on Untappd
ABV:8.5%
IBU:33

Amstel Radler (Radler)

amstel_radler_glas

De natuurlijke mix van Amstel bier en citroenwater. Amstel Radler is dubbel verfrissend en bevat 2% alcohol. De populairste Radler van Nederland!

Check in on Untappd
ABV:2%

Jillz Red (Cider)

Jillz_Red_0

Jillz Red is een sprankelende cider gemaakt van appels, frambozen, kersen, zuiver water en natuurlijke fruitextracten. Drink Jillz Red lekker koud.

Check in on Untappd
ABV:5%

Jillz original (Cider)

jillz-flesje

Jillz Original is een verfrissende sparkling cider gemaakt van appel.

Check in on Untappd
ABV:5%

Wieckse Rosé 0,0 (Non-Alcoholic)

rose00

Wieckse Rosé 0.0% is een heerlijk zacht, fruitig en alcoholvrij witbier. Wieckse Rosé 0.0% dankt haar friszoete smaak aan de combinatie van vruchtensappen en alcoholvrij witbier. Wieckse Rosé 0.0% is gezoet met natuurlijke ingrediënten en bevat 26% minder calorieën dan de alcoholhoudende variant.

Check in on Untappd

Wieckse Witte 0,0 (Non-Alcoholic)

0_0%-WW

Wieckse Witte is een heerlijk verfrissend witbier met een zachte afdronk, zonder alcohol. Het heeft de karakteristieke zachte smaak van witbier en bevat bovendien 40% minder calorieën dan de alcoholhoudende variant. Dus altijd goed

Check in on Untappd
ABV:0.0%

Amstel 0,0% (Non-Alcoholic)

Amstel 0,0%

Amstel 0.0% is een geheel alcoholvrij bier met de vertrouwde smaak van Amstel. Bovendien bevat Amstel 0.0% slechts 25 calorieën per 100ml. Dat is nou verantwoord genieten

Check in on Untappd
ABV:0.0%

Heineken Oud Bruin (Flanders Oud Bruin)

gtin8712000010539_2d1-200x200_JPG

Heineken Oud Bruin is een traditioneel gebrouwen bier met een mildzoete smaak. Het is dorstlessend en bevat slechts 2,5 vol. % alcohol

Check in on Untappd
ABV:2.5%
IBU:14

Brand zwaar blond (Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden)

zwaar-blond

Brand Zwaar Blond is de winnaar van de Brand Bierbrouwwedstrijd 2013. Vijf verschillende hopsoorten geven dit bier zijn frisse en fruitige smaak. En het zware karakter is afkomstig van de combinatie van tarwemout, gerstemout en caramout.

Check in on Untappd
ABV:8.5%
IBU:36

Chouffe Soleil (Blonde Ale - Belgian Blonde / Golden)

chouffe_soleil

CHOUFFE Soleil is een blond speciaalbier met verfrissende en fruitige smaken, het ideale bier om het aanbreken van de eerste mooie lentedagen te vieren. CHOUFFE Soleil is een ongefilterd bier, zowel hergist op vat als op fles.

Seizoensbier beschikbaar van half februari tot half oktober.

Check in on Untappd
ABV:6%
IBU:20

Leute Bokbier (Bock)

leute_bokbier_1__15111_orig

Alleen verkrijgbaar in het seizoen: een van de meest bijzondere eigenzinnige bokbieren: Leute Bokbier. Met zijn speciale glas ga je zeker genieten van dit bijzonder bier.

Check in on Untappd
ABV:7.5%

De Koninck (Pale Ale - Belgian)

dk-adapted

De Koninck mag zich in een exclusief gezelschap verheugen: het was een van de allereerste speciale bieren die in Nederland voet aan de grond kreeg eMet een alcoholgehalte van 5% per volume is De Koninck een plezierige doordrinker, vol van smaak, lichtbitter zoals het bij dit biertype hoort.

Check in on Untappd
ABV:5.2%

Tripel Karmeliet (Belgian Tripel)

karmliet-01

Blond, robuust en fruitig 3 granen bier met de laatste rijping op de fles. Gebrouwen met trots en geduld volgens de traditie van de Karmelieten: 100% natuurlijk bier.

Check in on Untappd
ABV:8.4%
IBU:16

Wieckse Witte (Witbier)

wieckse_witte_glas

Wieckse Witte is een heerlijk sprankelend witbier, gebrouwen volgens Maastrichtse traditie. In de frisse smaak van Wieckse Witte herken je de zonnige combinatie van sinaasappel met een vleugje koriander. Dat geeft Wieckse Witte haar bekende fruitige afdronk. Het witbier wordt vergist met een speciale bovengist en is niet gefilterd. Daardoor behoudt het zijn karakteristieke lichte en natuurlijke troebeling.

Check in on Untappd

Wieckse rosé (Fruit Beer)

wieckse_ros_glas

Wieckse Rosé bier is een heerlijk zacht en fruitig witbier met een fijne friszoete smaak. Het heeft de nuance van een rosé en het levendige van een sprankelend witbier. De basis van Wieckse Rosé is witbier dat wordt vergist met een speciale bovengist en niet gefilterd is. Daardoor behoudt het zijn karakteristieke lichte en natuurlijke troebeling. De combinatie met vruchtensappen geven Wieckse Rosé haar friszoete smaak en mooie rosé kleur.

Check in on Untappd

St. Louis Kriek (Lambic)

kriek

St-Louis Kriek Lambic is een kriekenbier op basis van lambiek. Dit bier bevat 25 procent  sap van zes maanden lang op gueuze gelagerde Obacinska krieken. St-Louis Kriek Lambic is een frisse  dorstlesser. In de neus overheersen de aroma’s van krieken. De smaak is overwegend zoet met een vleugje zurigheid van de krieken.

Check in on Untappd
ABV:4%

Brand Pilsener (Pilsner - Other)

brand

Brand Premium Pilsener wordt gebrouwen met meer hop. Dat geeft onze pilsener zijn unieke, krachtige smaak. Het volledig volmout gebrouwen pils van Brand kenmerkt zich door de perfecte balans tussen hopbitterheid en hop-aroma. Dit komt doordat Brand twee keer in het brouwproces hop toevoegt aan het bier.
Brand Pilsener drink je natuurlijk het lekkerst uit een Brand pilsglas.

Check in on Untappd
ABV:5%
IBU:25

Heineken (Lager - Euro)

heineken_raaf_fluit

Heineken behoeft geen introductie. Als sinds 1873 wordt dit kwaliteitspils volgens hoge standaarden gebrouwen en het is daarom onze standaardpils.

Check in on Untappd
ABV:5%
IBU:19